Головна Новини Азарт 2023 В Україні заблокували найбільший сайт з покеру Pokerstars та ще 708 ресурсів
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні заблокували найбільший сайт з покеру Pokerstars та ще 708 ресурсів

В Україні вийшло розпорядження про блокування 709 ресурсів, включно з Pokerstars.com.

3 березня 2023, 13:55 comments9263
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Український національний регулятор заблокував 709 інтернет-ресурсів указом від 27 лютого. У список потрапив також сайт найбільший сайт, що надавав змогу грати онлайн в покер – Pokerstars. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на розпорядження Національного центру оперативно-технічного управління телеком-мережами.

В Україні заблокували найбільший сайт з покеру Pokerstars та ще 708 ресурсів

В Україні заблокували Pokerstars. Фото з відкритих джерел

Згідно з розпорядженням НЦУ № 152/936 від 27 лютого в Україні підлягають блокуванню 709 доменів електронних комунікаційних послуг, а також їх піддоменів. Тепер інтернет-провайдери повинні заблокувати ресурси, які потрапили у список НЦУ.


У список потрапила велика кількість онлайн ресурсів, зокрема найбільший онлайн-сайт з покеру Pokerstars. Сайт в середньому відвідує близько 100 тис. гравців кожного дня. А загальна кількість користувачів, які зареєстровані на сайті перевищує 60 млн осіб. Чистий прибуток компанії складає 500 млн доларів. В США сайт дозволено лише у двох штатах: Пенсильванії та Нью-Джерсі.

Окрім відомого ресурсу Pokerstars.com, у список також потрапили такі домени:

  • cosmolt.com.ua
  • 1x-bet.com
  • pari-match.com

Переглянути список доменів, які український регулятор НЦУ ввів під блокування можна на сайті Національного центру оперативно-технічного управління телеком-мережами.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що легальні оператори грального бізнесу України підтримують прагнення держави збільшити доходи національного бюджету.

Також "Коментарі" писали, що Польща звинуватила російських хакерів, які здійснили масштабну атаку на сайти податкової в їх країні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!