Головна Новини Азарт 2021 Українська команда GGPoker стрімко зростає: міжнародний бренд оголосив про підписання ще одного Амбасадору
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська команда GGPoker стрімко зростає: міжнародний бренд оголосив про підписання ще одного Амбасадору

Єгор BigGOGI Зарев став новим Амбасадором GG

20 грудня 2021, 10:00 comments2030
Поділіться публікацією:








Відомий у покерному ком'юніті стример та професійний гравець Єгор BigGOGI Зарев став новим Амбасадором GG. У ролику-презентації Амбассадора Єгор постав в образі Черчілля, Ганді та Конфуція. Ці історичні персонажі — аватарки в покерному клієнті GGPoker та уособлюють стиль самої гри, певні поведінкові патерни гравців. Про це повідомляє портал "Коментарі".

Українська команда GGPoker стрімко зростає: міжнародний бренд оголосив про підписання ще одного Амбасадору

GGPoker. Фото з відкритих джерел



Нагадаємо, 9 грудня GGPoker оголосив першого українського Амбассадора – Дениса SantaZzza Чуфаріна. Його представлення відбулося під девізом "Занурюйся в покер".

Міжнародний бренд GGPoker (ТОВ “НСУС ЮА”) 11 серпня 2021 року отримав ліцензію на діяльність в Україні – на підставі рішення КРАЇЛ №484.

GG успішно співпрацює із зірками світової індустрії. Представниками бренду є володар шести браслетів Світової серії покеру, "Гравець десятиліття" за версією GPI канадець Даніель Негреану; легендарний американський покерист та актор Ден Білзерян; найкращий гравець Німеччини, якого називають "покерним вундеркіндом", Федір Хольц.

Також GGPoker відомий завдяки проведенню наймасштабніших покерних турнірів. 2020-го за грандіозну онлайн-подію WSOP (Світова серія покеру) із призовими 27,5 млн доларів покер-рум отримав нагороду Книги рекордів Гіннесса.

Читайте також на порталі "Коментарі" – міжнародний бренд GGPoker представив першого українського амбасадору. Це успішний гравець та популярний стример Денис SantaZzz Чуфарін. Відомий у ком'юніті професійний покерист ще й професійний дайвер. Тому презентація амбасадору відбулася у незвичайному форматі. Дайвінг і покер дійсно мають багато спільного — наприклад, низка термінів. Знайти паралелі та стати учасником безлічі конкурсів закликають на офіційних сторінках українського GGPoker у соцмережах




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!